Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Кирил Добрев, Виргиния Захариева и „война по време на Twitter” – в „Отпечатъци” утре

Левият депутат Кирил Добрев, член на парламентарната комисия за вътрешна сигурност, ще гостува в „Отпечатъци” с мнение след изслушването на шефа на Агенция „Митници” ген. Ваньо Танов в комисията – тази неделя, 30 януари, от 8.00 часа по bTV.

Как и защо социалната мрежа Twitter се оказа най-бързият информационен канал в света,оставяйки далеч зад себе си радиото, сайтовете, телевизията – както се разбра при кървавия атентат на московското летище „Домодедово”, революцията в Тунис и последвалите ги протести в Египет? Как изглежда отвътре обществото на мини-блогърите и има ли то почва в България? Отговорите ще дадат двама професионални експерти по комукации и непрофесионални, но затова пък популярни български туитъри – Любомир Аламанов, управляващ директор и съсобственик на PR-агенцията АПРА, и Огнян Георгиев, журналист от седмичника „Капитал” – медията, която единствена засега използва активно Twitter за работни цели.

В началото на предаването на Мира Баджева ще гостува писателката и психотерапевт Виргиния Захариева, която ще обясни защо танцът изобщо и по-специално фламенкото е терапия срещу всяка криза. Виргиния Захариева е българският двигател на идеята международното движение Be flamenco да намери последователи и в България. Фламенкото е форма на дистанция от ежедневието, възвръща усещането за живот, представлява мощен афродизиак и страст срещу страх, твърди тя.