Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

14 февруари ще бъде АНТИСПИН ден в Бургас

На 14 февруари Община Бургас кани всички да се включат в инициативите под мотото „Всеки ден е АНТИСПИН ден. Бъди в час!”.

От 10 до 13 ч. бургазлии ще могат анонимно и безплатно да се изследват за ХИВ/СПИН в мобилни лаборатории, разположени на три ключови места в централна градска част – пред сградата на Община Бургас, Бургаски свободен университет и Бургаски районен съд.

Доброволци от Превантивно-информационен център „Джей Джей Куул Ей” и БМЧК ще разпространяват по улиците информационни материали, картички и презервативи с цел промотиране на разумния начин на живот и забавление.

От 18 ч. в зала № 1 на Младежки културен център ще се проведе младежко парти „Светофар”. В програмата му са включени скечове на „Формация за модерен младежки театър”, народни и модерни танци в изпълнение на формации „Трите пъти” и „Веспа”, изпълнения на вокална школа „Милка Стоева” и Светлинно шоу „F4”. Входът е свободен.

Организатор на всички събития е отдел „Здравеопазване и превенции” към Община Бургас в партньорство с Местен координационен офис на Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” на Министерство на здравеопазването, РЗИ, БМЧК, Сдружение „Равновесие”, Превантивно–информационен център за наркотични вещества, Младежки клуб „Джей Джей Куул Ей” и МКЦ.