Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Звезден репортер за първи път посвети всичките си репортажи …на депутатите

За първи път звезден репортер посвещава цялата си седмица с репортажи на една единствена група от хора – депутатите… Този журналистически експеримент

ще направи Мариана Хил, един от най-известните български преводачи, от 21 до 25 февруари в централната емисия “Календар” на Нова ТВ.

Понеделник, 21 февруари
Знаят ли депутатите как да си служат с Apple iPad и за какво най-често го използват…

Вторник, 22 февруари
Защо българите оглавяват класацията за най-завистлива нация? На кого и за какво завиждат депутатите?

Сряда, 23 февруари
Кога за последен път депутатите са разговаряли с майките си и са им казвали, че ги обичат?

Четвъртък, 24 февруари
Кои са личните грешки, за които депутати и министри не могат да си простят? Умее ли всеки от тях да прощава искрено на себе си и на хората около себе си…

Петък, 25 февруари
Има ли почва принципът “печеля-печелиш" в българския парламент? Коя е каузата/сделката/темата, която би обединила депутати от всички партии, за да действат в единомислие?

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия,Жасмина от "Сделка или не"... Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.

Нова телевизия