Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Клъстер „Фестивалите в България“

 Клъстер „Фестивалите в България“ е създаден за да разкрие цялата пъстрота, културното разнообразие, богатството на българските традиции и обичаи, както и колоритът на съвременното ни общество чрез начина, по който празнуват и се веселят днешните българи.

Съзнаваме, че задачата ни е амбициозна и трудна, тъй като фестивалите в България са многочислени, някои замират, други се възраждат, а всеки ден никнат нови и нови като гъби след дъжд – все по-интересни, мащабни и самобитни. Видимо е желанието на хората от всички краища на страната да възродят минали традиции, обичаи, практики, характерни за родния им край и да ги направят достояние на повече хора от страната и чужбина.
Фестивалите се превръщат в прекрасен туристически продукт, чрез който се концентрира вниманието към даден регион, селище, град, село…
Сайтът „Фестивалите в България“ се стреми да даде пълна и изчерпателна информация за всички форуми в страната – по дати, местоположение, програма, организация, така че всеки, който иска да ги посети, да е максимално информиран какво предстои и какво ще види.
Желаем да покажем пълната пъстроцветна палитра от фестивали у нас, да запълним информационната празнота за празненствата, които се провеждат навсякъде и по всяко време, но поради липсата на знания не са достатъчно посетени и познати.
Сайтът е в помощ на всички, работещи в туристическия бранш, които ще могат да обогатят своите оферти с интересни опции за туризъм и за преживявания, които ще внесат нови позитивни емоции и знания както за туристите от страната, така и от чужбина.
Много от фестивалите са с открит характер и ако сайтът помогне на участниците да направят контакт и да научат къде се провеждат празненства, в които могат да вземат участие, също ще е безценен наш принос.
Кои сме ние: http://fest-bg.com/?page_id=8507