Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Мини Маус получи своя собствена звезда на славата

Мини Маус вече има официална звезда на Холивудската алея на славата. На 22 януари Търговската камара в Холивуд почете персонажа на Дисни със специално събитие. Звездата е в категория „Филми“ и се намира точно до кино „Ел Капитан“.  Сред официалните гости, които изнесоха реч, бяха председателят и главен изпълнителен директор на The Walt Disney Company - Робърт А. Игер и световноизвестната поп изпълнителка Кейти Пери и топ-моделът Хайди Клум.

„Мини Маус е звезда и модна икона още от първия момент, в който се появи на сцена в новаторската анимирана класика „Параходът Уили“, сподели Игер. Той допълни, че с повече от 70 филмa през прочутата си кариера, Мини е забавлявала милиони хора по целия свят, докосвала е сърцата им и е носила радост, където и да се е появявала. „Ние сме радостни да видим как нейното културно влияние и множество постижения са отличени с нейна собствена звезда на Холивудската алея на славата“ каза още той.
Мини Маус е една от най-разпознаваемите световни звезди на Холивуд, която забавлява деца и родители поколения наред. Обичана е заради заразителната си и неподправена личност. Уникалният й стил я направи муза на много модни дизайнери, артисти и фенове по света. Нейният класически тоалет с точки непрестанно е пресъздаван от модната индустрия, още от нейната ранна кръгла плоска флорална шапчица, която повлия модните тенденции сред дамските шапки, до нейните известни пандтелка и уши.
„Стилът й е символ на веселяшката мода“, смята Кейти Пери. „Никой не може да носи червена панделка или точки с такъв стил като нея. Тя с лекота носи радост на толкова много хора. Радостна съм да бъда част от това да почетем Мини и нейната магия с звезда на Холивудската алея на славата“, каза певицата.
Съобщи Тони Титянова