Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

“Нощ в Музейко” – парти с преспиване

Необикновени приключения и преспиване в Музейко очакват любопитните хлапета в уикенда след Вси Светии.
На 3 ноември, броени дни след празника Хелоуин, Детският научен център отваря врати за своята втора “Нощ в Музейко: Парти с преспиване”.

Този път тя е вдъхновена от Хелоуин! Между 18:30 ч. на 3 ноември и сутринта на 4 ноември, гостите на това необикновенно и много вълнуващо преживяване ще се включат в дъъълго парти с преспиване и много изненади. Вратите на Музейко ще бъдат отворени за деца между 7 и 13 години и техните родители, след предварително закупуване на билет за вечерта.
Втората „Нощ в Музейко“ ще предложи незабравимо преживяване на всички приключенци и родители, които искат да отбележат Хелоуин и любопитството си към науката по необикновен начин. Да започнем оттам, че всяко дете, което дойде с костюм, ще получи подарък-изненада! Атмосферата ще бъде по-притегателна отвсякога, благодарение на вашите тиквени фенери, огромни усмивки и челници по главите. Точно така - носете си и фенера, който ще бъде подобаващо поставен на входа на Музейко
Програмата ще включва още тур с фенерчета и среднощни мисии, приказки, къпкейкове и космически прожекции, които ще съберат деца и възрастни в Планетариума. Всички, които искат да творят, ще могат да се присъединят към арт работилниците.
Светлините в Музейко ще изгаснат в 23:30 ч., когато уморените гости ще се сгушат в своите спални чували! А на сутринта ще се съберат за закуска в кафетерията, след което, ако все още имат сили, ще могат да се върнат в Музейко, за да го изследват на дневна светлина.

Съобщи Виктория Милчева