Банер
Ревнувате ли от домашния любимец?

 Ако вече, четете тази статия, то със сигурност вашият съпруг непрекъснато се занимава с домашния любимец. Та дори го нарича „своя красавица“! За сметка на това пък вие все по-рядко чувате ласкави думи по свой адрес. Чувствате се ужасно глупаво, но нищо не можете да направите!

продължава>
 
Бъдете усложливи

 Експертите твърдят, че услугите укрепват добрите отношения между хората.
Принципно всеки избягва да моли познати и дори приятели за нещо. Услугите, обаче са много здравословни за всяко обвързване и приятелство.

продължава>
 
Бъдете убедителни

 - Бъдете усмихнати и ще успявате

Общуването е много важно – както в партньорството, така и в професионалната сфера. Предлагаме ви няколко прости техники, които ще ви помогнат да бъдете по-убедителни и да получавате това, което искате.

продължава>
 
Повярвай, че си номер 1

Всички искаме да приличаме на свръхуверените известни личности и да преследваме високите си до небесата цели, независимо от трудностите. Но в реалността, когато се изправиш с истинска и рискована ситуация – като да помолиш шефа си да те повиши или да се срещнеш с новото си гадже, когато той е заобиколен от приятелите си – е много по-лесно да изредиш причините да не успееш да се справиш, вместо да се фокусираш върху потенциалната си победа. А това е голяма грешка. Подготви се и ще получиш това, което искаш.

Ти и провал? Ха-ха!

Да си самоуверена всъщност е механизъм на оцеляване, останал още от праисторията. Помисли над това: пещерният човек е трябвало да бъде достатъчно смел, за да тръгне в гората и да преследва огромните мамути, въоръжен само с един харпун.

продължава>
 
Трикчета за сближаване с тайфата

Най-сетне учените откриха какво му трябва на човек, за да се чувства радостен. И отговорът е: банда верни приятели. Влез в групата на щастливците с няколко прости трикчета за по-здраво приятелство!

Организирайте си колективно бягство

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 53