Банер
РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

 Възползвайте се сега от Радиочестотен лифтинг в „Салон Бранков” и Център за естетична козметика. Козметологът Ваня Бранкова прави безплатна диагностика и дава препоръки как да се грижите за лицето и тялото си.
Радиочестотът (RF) e технология, използвана в естетичната индустрия заради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че:

- да може да се бори с целулита,
- да стимулира производството на колаген и еластин,
- да постига лифтинг ефект върху кожата.
RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина.
Уредът използва радиочестота, която може да предизвика силен резонанс на водните молекули и от въртенето да предизвика топлина. Това повокира покачване на температурата, тъй като организмът изпраща кръвта към третирания участък. Притокът на кръв носи повече кислород. По този начин се загряват колагеновите фибропласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата.
Този процес е бавен и зависи от състоянието, в което е лицето. В действителност се наблюдават значителни промени в редуцирането на бръчките и подобряване на еластичността след шестата седмица от прилагане на радиочестотен лифтинг.
Усещането е затопляне в третираната област, а при хора с много изразен целулит се усеща едва доловима лека болка. Продължителността на лечението варира в зависимост от третираната област – средно около 30 минути.
Броят на необходимите сесии е променлив и зависи от състоянието на всеки пациент, но принципно са необходими между 8 и 12 терапии за тяло.
Препоръчително е да избягвате излагането на слънце и престой в солариум в следващите 48 часа. Приемането на течности около 2 литра на ден увеличава и ускорява ефекта.

ЕФЕКТЪТ ОТ RF – РАДИОЧЕСТОТЕНИЯ ЛИФТИНГ?
RF произвежда дълбоко затопляне, което се отразява на кожата и подкожната мастна тъкан. Това затопляне е отвътре навън и предизвиква:
- Лимфен дренаж, което води до намаляване на течности и токсини, които са вградени в мастната тъкан на засегнатите области от целулит;
- Подобряване на метаболизма, еластичността и външния вид на кожата;
- Формирането на нов колаген, както в кожата, така и в подкожната тъкан, което позволява на цялата мрежа да реорганизира влакната и да придаде нова еластичност и гладкост;
- Миграция на фибробласти, което допълнително укрепва структурите на колагена и води до подмладяване на третирания участък.
Съобщи и публикува: Виктория Милчева
Салон Бранков
Адрес:
София, ул. "Неофит Рилски" №32
Телефон: 02/980 27 67, 0888 226 795
Работно време:
понеделник - събота от 10.30 до 19.30
неделя - почивен ден
http://www.salonbrankov.com/