Банер
Приятелство по женски

Винаги си оказвайте подкрепа
Даже да е три посред нощ, ти да си в прегръдките на любимото си същество и да си мислиш, че няма сила на тоя свят, която да те мръдне оттам, си длъжна да вдигнеш телефона. Затова са приятелките, за да се

притекат на помощ във всеки един момент – даже проблемът да е... ами-и, чашка-две вповече и желание да се обсъди краха на последната й връзка за 120-и път. Всъщност даже са именно за това.

Забавлявайте се
Забравете всички проблеми и се развихрете на воля. Смейте се и си говорете глупости, колкото ви душа иска. В крайна сметка сега сте си само близки хора и никой няма да си извади кофти мнение за другия, нито ще го разнесе пред трети лица колко елементарна личност е (да не употребяваме други определения, включващи пернати животни).

Не се карайте за мъж
Ако на него са му толкова акълът и моралът, че да се опитва да тъче на два стана едновременно, то вие сте големи, зрели момичета. Които знаят, че връзки в тоя живот се намират под път и над път, но най-добри приятелки – не.

Месечен ден на приятелството
Уговорете се през седмицата да отделите време да изгледате последните филми, които всеки от тайфата е похвалил. Така на следващата сбирка ще имате тема за горещи спорове чий филм е номер едно.

Опознай себе си
Върни се няколко години назад (до гимназията, университета или последната сериозна връзка) и се замисли доколко и с какво по-различна си била тогава. Отчети както нещата, които смяташ за плюс, така и минусите.

Връзвай връзки!
Установено е, че всички от нас се чувстват значително по-добре, когато създадат приятелства на работното си място. Нищо чудно, предвид факта, че прекарваме повече време с колегите, отколкото с близките си. Така че не отклонявай покани за кафе от офиса.