Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

SOFIA SUMMER FEST ПРИКЛЮЧВА С БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ

Летният фестивал на София ще завърши с търг, събраните средства ще бъдат дарени на „Дом на ветераните на културата и изкуствата“
Sofia Summer Fest 2021 ще приключи на 30 септември с автобиографичния стенд ъп спектакъл на Део. Веднага след него, от 20:45 часа, ще се проведе благотворителен търг с част от мебелите на фестивала, предоставени от „Мебели Виденов“.

продължава>
 
ЦЕНТЪР ЗА СЪВРЕМЕННИ ИЗКУСТВА “ТОПЛОЦЕНТРАЛА” ОТВАРЯ ВРАТИ

40 години след своето построяване, тази есен бившата топлоцентрала на НДК се трансформира в регионален център за съвременни изкуства “Топлоцентрала” - първото по рода си пространство у нас за изпълнителски, визуални изкуства и музика от България и света.

продължава>
 
Alfa Romeo в центъра на италианската мода

По повод предстоящото излизане на новия модел на Alfa Romeo Tonale, Alfetta стана част от изискана експозиция в изключителния бутик Larusmiani, който има близо 100-годишна история в стилната мода в Милано. Една от най-старите луксозни марки за дрехи и модни аксесоари Larusmiani се намира на престижната улица „Monte Napoleone“ в столицата на модата Милано и е домакин на предизвикваща инсталация на Alfa Romeo GP Tipo 159 „Alfetta“.

продължава>
 
„Милениум“ с „Великите книги, които няма да прочетете“ от проф. Бърнард Ричардс

Защо първият роман на Томас Харди си остава непубликуван? Какво се случва с ръкописа на дългоочаквания magnum opus на Труман Капоти? Защо Хайнрих Бьол изоставя „Изгубеният рай“ и как го преработва в други творби?

продължава>
 
„Улици, хора, събития. Моята София през XX-ти век“ от Димо Казасов

 „Улици, хора, събития. Моята София през XX-ти век“ от Димо Казасов. Интригуващата книга ще намерите с логото на издателство „Милениум“. Димо Казасов (1886 – 1980) е виден български политик и журналист. Роден е в Трявна, учи в русенската гимназия, а през 1918 г. завършва право в Софийския университет. През 1927 г. е сред основателите на политическия кръг „Звено“, а от 1943 г. е деец на Отечествения фронт.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 29