Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

„Милениум”с книга за „Лечителят Петър Димков в над 200 рецепти”

Новата книга дава подробни биографични сведения за личността на Петър Димков, за неговите препоръки за лечение и пречистване, като са представени над 200 рецепти за различни болежки и състояния.

продължава>
 
„Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти“ – нова книга на „Милениум“

Страната ни е известна с могъщи лечители и пророци, които се тачат от хората като ненадминати церители и първокласни закрилници на страната ни. Безспорно, феноменалните способности на много от тях са били доказвани неведнъж и признавани дори от световни учени и заклети скептици. Такава, макар и позната само за малцина, е и Преподобна Стойна.

продължава>
 
„Милениум“ с книга „Чудото Дядо Влайчо“ за най-големия български ясновидец

Българоия се слави с феноменален пророк, който е надминавал и Ваанга – Дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско. Влайчо Жечев е може би съвсем непознат за по-младото поколение. Ала онези, които го помнят, вярват, че е най-великият пророк, който се е раждал по нашите земи.
За неговите съдба, способности и чудодейства разказва най-новата книга на издателство „Милениум“ – „Чудото Дядо Влайчо“, която ще намерите на интригуващата цена от 8 лв.

продължава>
 
„Слава Севрюкова. Феноменът български“ на издателство „Милениум“

„Изплащаме родова карма, която е трудно изпитание, но то все повече ни доближава до Бога. Не бойте се от изпитания и ваше ще е блаженството“, казва ясновидката Слава Севрюкова, когато я питат за българската орис. Още за нейните предсказания и ефективни билкови рецепти може да научите от най-новия полезен сборник на издателство „Милениум“ – „Слава Севрюкова. Феноменът български“. Книгата ще намерите на всички вестникарски павилиони от днес в София, а от утре и в цялата страна, на цена само 7 лв.

продължава>
 
Станка Ангелова: „Битката за София ще е безмилостно жестока, но я печели Фандъкова“

Наближат ли избори се сблъскват прогнозите на социолозите и политиците с реалността. Вече 40 години ясновидката Станка Ангелова е сред най-търсените сензитиви, до която се обръщат за съвет хиляди българи, но и десетки политици, общественици и знаменитости. В живота си Станка Ангелова винаги е работила друга професия, но няма как да спре хората да я търсят и да се съветват с нея. В двете си публицистични книги „Съдбата – карма или магия“ и „Годината на Коня - покровител на българите“ и в статии в медиите, нейните политически прогнози не съвпадат със социологическите прогнози, но до голяма степен потвърждават изборните резултати. Когато предсказа, че Корнелия Нинова ще оглави БСП две години по-рано - никой не вярва. Когато каза, че „България без цензура“ и Бареков, когато са в политически възход няма да влезат в Парламента отново, не го приемат сериозно, но става факт след година и половина.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Край >>

Страница 1 от 9