Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

WELLCOME TO THE JUNGLE

 Като човек извървял почти 7 години по пътя, по който днес тръгва г-н Слави Трифонов, искрено приветствам неговото решение да влезе в политиката.
Отстрани е лесно да се осмиват политиците, партиите и техните действия, но това не дава решение на проблемите на обществото ни. 

Единствено попадайки в центрофугата на българската политика, можеш да се сблъскаш със стената от човешка алчност, завист и безхаберие. В стената от политически, бизнес и лични интереси, както и от натрупаните взаимоотношения между тях през годините.
Този, който не е бил вътре в казана на политиката, а неопетнено стои отстрани, може само да псува, критикува и да предлага лесно изглеждащи, но неприложими на практика решения. Този, който е влязъл вътре и се е сблъскал с реалността, рано или късно бива намразен и очернен, без значение какво е направил или не е… За разлика от музикантите и певците, които хората обичат. Така че поздравявам Г-н Трифонов за смелостта да поеме този риск.
„Добре дошъл в клуба”, както се казва, като пожелавам искрен успех на партията му в борбата за промяната към по-добро в България.
Послепис:
Ще си позволя една кратка бележка и тя е следната:
След първите и преди вторите национални избори се вижда една партия от какво и за какво е направена!
Успех!
Светослав Витков