Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Годишен хороскоп на Станка Ангелова за 2018 г.

В края на всяка година и в началото на следващата се питаме каква съдба ни очаква, ще имаме ли късмет и в каква област ще се развият най-силно нашите желания.
Ясно е, че пред всеки човек и зодия има силни и слаби периоди, но накъде да насочим усилията си, за да успеем и къде да бъдем по-внимателни, за да не загубим. Редакционният астролог на портала „България без граници“ – www.bgbezgranici.com Станка Ангелова предлага прогноза за 2018 г., която ще е доста нестабилна, сюрпризираща, променлива и нестандартна година. Но ако човек е внимателен и постоянен, тя може да донесе много любов, семейно благоденствие и неочаквани изненади.

2018 г. ще е особено добра и щастлива за родените под знака на Овен, Водолей, Телец и Козирог. Главната задача за Близнаци, Везни и Риби през идващата година е да стабилизират семейството и партньорството, да поддържат силни брачни връзки, защото съдбата ще ги изкушава и подкрепя в тази сфера.
Земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и Водолей ще обърнат повече внимание на контактите, тъй като работата в екип ще им донесе повече успех. През следващата година, Овенът и Стрелецът повече от други ще бъдат погълнати в решаването на здравословни проблеми, а Рак, Лъв и Скорпион ще се радват на спокойствие и добра реализация.
Огромен потенциал очаква тази година родените под знака на Телец, Рак, Риби и Козирог, но ако не го използват в максимална степен може да пропуснат много реални възможности през новата 2018 г. Те трябва да се научат да виждат шансовете, които съдбата им дава.
Везни, Дева, Скорпион и Лъв трябва да се научат на позитивизъм, защото често сами си създават проблеми, което не им е дадено от съдбата, а се дължи на характера им.
Шансът ще е на страната на родените под знака на Стрелец, Водолей, Овен и Близнаци, които са много позитивни и изпълнени с неизчерпаема енергия и оптимизъм, което ще им помогне в трудните ситуации и да намерят добра професионална реализация. Тяхната добронамереност ще им помогне да срещнат подходящите хора в точния момент.

Овен
Годината ще бъде успешна за вас. Отдавна се опитвате да направите нещо и да започнете нов бизнес, да продължите образованието и да влезете в университет например, да си намери доходовосна и стабилна работа. Промяната ще се случи. Ще се чувствате по-уверени, но е важно да се научите да бъдете по-внимателни към детайлите.
През 2018 г. ще сте по-сдържани, но сега е моментът да се спуснете в приключения, да инвестирате пари, но бъдете внимателни и се пазете от участие в съмнителни проекти. Много е важно да насочите своята неограничена енергия в правилната посока – тогава и резултатите ще са значими.
Пътуване ще донесе радост и ще разшири хоризонта. Все по-често искате сами да се справяте с всичко. Поставяте на преден план здравето и добрия външен вид.
Интересите на личността отидат на заден план пред нуждите на близките хора. Обърнете повече внимание на близки, колеги, обкръжение. През летните месеци бъдете по-внимателни – ако преодолеете бариерите тогава, в бъдеще животът ви ще започне да се развива в много по-приятен план.

Телец
Годината стартира позитивно за вас. В нейното начало можете да получите атрактивно предложение от своите началници и да имате напредък в кариерата. Не се отказвайте от шанса си в този период, не подминавайте късмета, който ви се предлага от съдбата.
Животът ви ще се развива повече от успешно и шансът ще ви съпътства през цялата година. Все пак не бива да разчитате изцяло на даденото свише и да пренебрегвате опасни ситуации. Ако сте бдителни и честни, ще обърнете специално внимание на предупрежденията, които съдбата изпраща, за да избегнете проблемите. Вслушайте се във вашата интуиция, която ви помага да излезете от трудната ситуация.
2018 година за вас преминава под знака на семейството, на обединението и вниманието към околните. Не забравяйте близки и роднини, обърнете им подобавящо внимание, а добрите действия в тази насока ще бъдат подпомогнати. Отделете повече време на хората около вас, заемете се сериозно с проблемите им, защото докато напредвахте в различни области и мислехте за себе си, ги пренебрегнахте в голяма степен. Същото важи и за любовта. Можете да срещете важен за вас човек, който да ви помогне да откриете радостта в живота. Имате пълното очарование да привлечете представителите от противоположния пол.

Близнаци
Годината е успешна и градивна, стига да можете да оценете възможностите и да се ангажирате с важни дела, да се образовате и усъвършенствате. Имате шансове да промените съдбата, да направите ново нещо, което ще ви донесе печалба. Годината е подходяща и за смяна на професията. И тази година в семейния живот всичко ще остане стабилно, а необвързаните ще имат шанс за съдбовна среща с любим човек. Силата на годината ще бъде насочена към кариерата и професионалното развитие, като от колеги и приятели ще срещате разбиране и подкрепа.
През последните няколко години любовта бе на първо място в живота ви. Досега развитието на нови взаимоотношения и много активния период на търсене на партньор бяха приоритет за вас. През 2018 г. тези трепети ще намалеят значително и любовта ще се премести на заден план. Честите малки конфликти в семейството могат дори да подкопаят силата в любовните отношения. Вслушайте се в гласа на разума и не се поддавайте на мимолетни чувства. Бъдете търпеливи и не се забърквайте в неприятности – тогава проблемите в семейния и интимния живот ще отминат през втората половина на годината и ще се радвате на хармония в партньорството и брака.
Хазартният и безпроблемен период се заменя от мъдрата целенасоченост през 2018 г., когато започва време на преоценка на стойностите. Забавни и безгрижни сте били досега, но се подгответе и за моменти, когато трябва да проявите внимание и да поизхабите доста нерви.

Рак
Животът никога не е бил лесен за вас , но вие умеете да се борите за щастието си. На първо място в живота ви ще е партньорството и брака – ще имате страстни любовни отношения. Тези, които отдавна планират да имат семейство или дете, сега е време да бъдат активни – това е най-доброто и подходящо време за такива решаващи събития. Вие сте добри и лоялни приятели, които се грижат за близките и обичат децата. Очакват ви много съдбоносни срещи и познанства, както и приятни романтични пътувания и други емоционални преживявания.
Година може да бъде трудна за вас, да ви се наложи да се преместите в друг район или дори страна. Някои могат да получат друг неочакван удар – да загубят работа, да преживеят провал в кариера или обучението. Но това е цикъла на живота, когато върховете се редуват със спадове. Стига да се упорити, заедно с доброжелателност от страна на познати, ще преминете всички тестови изпитания на съдбата и ще намерите изход от всякакви ситуации. Не забравяйте, че дори на големи разстояния, ще имате помощта в нужния момент. Важното е да сте упорити и да не губите надежда.
За разлика от промените в професионалното поприще, в семейството и любовта всичко ще е спокойно. Все повече ще се отърсвате от баналността на всекидневието и ще се радвате на редица приятни емоции. Тази година е добре да си починете и да сте повече в обкръжението на близки и приятели.

Лъв
През последните години направихте всичко възможно да укрепите позициите си в обществото и да изградят солидна основа за по-нататъшен успешен живот. Сега ситуацията е променена, но през 2018 г. ще отделите много време и усилия на кариерите си. Няма да мислите за свободно време и почивка, защото за вас на преден план стои въпроса за професионалната реализация и финансовото благоденствие. То ще се увеличава през 2018 г. и ще дирижира изцяло бъдещия ви личен живот.
Успокойте се и бъдете разумни, тъй като 2018 г. ви носи неочакван късмет. Имате възможност да промените живота си по един приятния начин. Пари няма да ви липсват, но направете така, че да не са за сметка на свободното време и здравето. Напълно възможно е да достигнете постигнете поставената цел, но се въоръжете с търпение, използвайте целия си ум и умения, защото в началото на годината сте изложени на риск от загуба при неуспешен и ненужен бизнес.
Свикнали сте да бъдете в центъра на вниманието и да завладявате всичко около себе си. Нека това да не бъде самоцел, защото тъй като прекаленото самочувствие може да ви изиграе лоша шега. Деликатността ще ви е от полза и ще ви направи предпочитани бизнес партньори, както и желана компания за приятели и близки.

Дева
Девите сте работохолици, а последните три години бяхя трудни за вас. Трябваше да се борите да защитите мнението си, да намерите добра работа и да се изкачите в кариерата, което се отрази благоприятно на финансите ви. В същото време не спряхте да обръщате внимание на роднините и сега ще имате реванш за всичко съградено до сега. 2018 година ще донесе радост в живота ви, ще почнете да се радвате на плодовете на своя труд и на хубавото, направено от вас.
Годината няма да е лесна, но ще бъде благодарна и ще позволи да се почувствате по-щастливи. Ще ви възнагради с добра кариера, финансова стабилост, съдбоносни промени и непременно с жадувана любов.
Ще срещнете правилните хора, които ще ви помогнат не само на работното място, но и да разширите хоризонта на действията си. Пред вас има големи перспективи за придобиване на нови бизнес връзки, ще задълбочите ползотворни познанства. Сега е време да помислите и за допълнително образование и самоусъвършенстване в напълно различни сфери на живота. Годината е идеалното време да го постигнете постепенно и на малки стъпки.
В любовен план си струва да се погрижите за развитието на вашата връзка. Вие сте очарователни и грижовни, дълго сте чакали човека да вос да ви оцени - привлече вниманието му и действайте активно. Вие сте дипломатични и сте се научили да разбирате добре хората, да ги цените и да им помагате. Ще получите и от тях нужното внимание и любов.

Везни
Ползотворна година. Значителен успех в кариерата, която зависи пряко от желанието ви да работите и да постигнете конкретните си цели. Бизнесът и професионалните ви интереси през 2018 г. са защитени и се развиват градивно. Плановете ви се реализират по ваше желание, но трябва да бъдете внимателни и да сте постоянно нащрек.
Тази година ще ви изненада. Най-вероятно ще срещнете човек, който ще обърне целия ви живот. Животът ви изправя пред съдбовна среща, ще се радвате на много и незабравими изненади.
Ако имате партньор и брак, то отношения с любимия човек и в семейството ще са очарователни, носите се на крилете на щастието. Ако сте сами, то навярно ще се изправите пред избор – дали да започнете нови отношения или да затвърдите стара и доказана връзка.
През 2018 г. основният съветник в живота е вашата собствена интуиция. Тя не ви разочарова в най-важните и трудни моменти, а по-скоро ви направлява по правилния път. Ако имате проблеми или предателства, изневяра или фалш, вие първи ще разберете. Съмненията ви понякога са големи.
Важното е да не влизате в спор и да не се колебаете, да не заемате позиция на нито една страна при конфликтни ситуации. В личните и семейните отношения ще трябва да вземете решения по проблеми на роднини. Не се притеснявайте, ще бъде във ваш интерес, но внимавайте с разсъжденията и разследванията - не влизайте в конфронтации. Постоянно се съмнявате в правилността на своите решения, а не трябва да бъде така.


Скорпион
Тази година си дайте малко почивка – научете се да се наслаждават на дребните неща и да забелязвате онези моменти, които преди не виждахте, подценявахте и смятахте за маловажни. 2018 г. ще ви научи да преоткривате щастието в хората и нещата около вас.
Много сте постигнали и сега имате повече време и желание да прекарате повече време с близки, приятели и познати. Сега ще усетите насладата на грижата и добротата отдадени за други.
Мнозина ви смятат за студени и безчувствени, но имате горещ и любящ характер. Научете се да изразявате правилно чувствата си и така ще се радвате на нови отношения, любовни трепети, а защо не и на скорошен брак. Притежавате привлекателна енергия и тя ви помага да излизате победители дори от тежка ситуация.
Някои ви смятат за непостоянни, но вие знаете как да преследвате и завоювате целите си. Поели сте нагоре и съдбата ви помага да завоювате нови висоти, да постигнете победа и да сте по-успешни. Нямате проблеми по отношение на професия, кариера и пари. Там сте във вихъра си.
Тази година ви дава шанс да проявите най-добрите си качества. Търсите промяна и нов начин за релакс. Можете да изберете да попътувате, защо не и в далечна страна, или просто да почивате сред природата, в къща с градина или отдавайки се на хоби. Здравето и духовната хармония за вас ще са на първо място през годината.

Стрелец
Миналата година бе успешна, позитивна и стабилна за повечето от Вас. Дари ви с щастливи периоди и ви помогта да намерите приоритетите, които чертаят живота ви в дългосрочен план – включително и за 2018 г. Така че ако сте поели по правилния път, отимизмът и просперитета ще се увеличат. Набрали сте скорост и можете да се справите смело с най-невероятните проекти и да ги реализирате на най-високо ниво.
Не бъдете наивни, защото ако не внимавате, това ще създаде проблеми в личния и семеен живот. Този подход към околните може да засегне както личния живот, така и да се отрази върху кариерата. Бъдете по-диксретни и внимавайте в общуването с другите. За да постигнете целите си, не е нужно да влизате в конфликти и да показвате негативни емоции.
През годината е добри да придобиете нов опит и ще се учите на дипломатичност, да сте по-добри с близки и с околните.
Радостта ще ви донесат пътувания, нови преживявания и запознанства. Това ще ви обогати с преживявания, ще ви помогне да надградите своите знания и таланти.
Благоприятно финансово положение носи благоденствие, но трябва да сте внимателни да не прекалявате с изкушенията. Бъдете по-внимателни към здравето, за да не възникнат проблеми. Сега е време да се захването със спорт, да преминете към природносъобразно хранене и по-често да излизате сред природата.

Козирог
Предишната година беше нестабилна – имахте полети и спадове, губехте резултатите от труда си, независимо от упоритостта и трудолюбието си. Много Козирози можеха да кажат, че късметът е напуснал дома им и няма да се върне, но не е така. Козирозите вече няма да се мъчат, ще продължат смело напред с присъщата си упоритост и ще бъдат възнаградени – ще получат своя дял от положителното и ще възстановят доверието, ще се радват на стабилност и спокойствие. Вярно е, че за това е необходимо да използват добре натрупаният положителен и отрицателен опит.
2018 г. е идеалното време да развиете бизнеса си или да започнете собствен бизнес. Бизнесът и кариерата ще вървят стремглаво нагоре и ще донесат не само добра парична печалба, но и морално удовлетворение. Есента може да възникнат малки финансови затруднения. Бъдете внимателни и не влагайте всички пари наведнъж – правете го постепенно, отлагайте, когато можете.
В семейството на Козирозите цари истинската идилия - лесно отделят време, пари и се отдават на съвместни забавление с любимите хопа. Ще отделят много време, за да бъдат заедно, с хорака, които обичат. Тази година имат възможността да се запознаят с интересни хора, в която техният избор лесно ще дойде.

Водолей
Годината започва много успешно. Всичко ще се нареди по само себе си. Имате достатъчно време и енергия за семейството и работата. В пъвото тримесечие всичко е спокойно и рутинно в работата и семейството. С пролетта се активизирате и уверено започвате да се борите за своите права, да градите кариера. Обърнете специално внимание на исканията на близките, вслушайте се в техните съвети, за да не пропуснете нещо важно.
След средата на годината спокойствието ще свърши и второто шестмесечие е важно и критично - трябва да вземате важни решения. Съдбада е на ваша страна, но не правете безрасъдни постъпки.
Поставяте си сериозна цел, можете да направите покупка или голяма инвестиция, за която мечтаете отдавна – кола, апартамент, имот…
Потапени в работата, рискувате да загубите добрите отношения с приятели и членове на семейството.
В сантименталната сфера всичко е наред. Цари дълбоко разбирателство, топли взаимоотношения и силни връзки с другите, което ще ви помогне да живеете в любов и разбирателство. Колеги и приятели са ви благодарни - приятно ви е да помагате на всеки, който се нуждае от вас.

Риби
Очаква ви спокойна и хармонична година. В личния живот и кариерата нещата са добри - без неприятности и изненади. Сега е време да се отърсите от това, което ви пречи, не ви е необходимо и само тежи на плещите ви.
Акцентирайте върху образованието. Надграждайте знания и трупайте умения. В бъдеще те ще са ви нужни за добра професионална реализация.
Годината е благоприятна да се замислите за себе си, изберете независим път от околните, поемете в желаната от вас посока. Ако желаете, стартирайте собствен бизнес. Имате възможност да направите пълна промяна на обичайната дейност.
Съдбата е на ваша страна и ви помага да реализирате желанията си. Не се страхувайте и се заемете със собствени проекти – можете да задействате няколко и да спечелите от това. Важно е да избрете правилната посока – интуицията няма да ви подведе.
В любовта, ако трябва да направите избор, то послушайте повелята на сърцето. Не се страхувайте от големи промени – сега е времето да намерите това, за което отдавна мечтаете – самостоятелност и лична реализация.
Годината е финансово успешна. Меки, грижовни и дипломатични, ще отделяте пари, време и внимание за близки, приятели и деца. Не се намесвайте в разногласия с близки, за да не възникнат сериозни конфликти.
Излезе новата книга на Станка Ангелова „Съдбата – карма или магия“, която можете да поръчате на телефон 0888 262195. Цена 7 лв.
Станка Ангелова
Телефон за контакти 0885 408 779