Банер
„Милениум“ с книга „Чудото Дядо Влайчо“ за най-големия български ясновидец

Българоия се слави с феноменален пророк, който е надминавал и Ваанга – Дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско. Влайчо Жечев е може би съвсем непознат за по-младото поколение. Ала онези, които го помнят, вярват, че е най-великият пророк, който се е раждал по нашите земи.
За неговите съдба, способности и чудодейства разказва най-новата книга на издателство „Милениум“ – „Чудото Дядо Влайчо“, която ще намерите на интригуващата цена от 8 лв.

Влайчо Жечев е роден на 15 август 1894 г. Започва да получава видения още от малък и печели доверието на хората с предсказването на Първата световна война. По време и на двете големи войни много майки се стичат при него, за да научат съдбите на синовете си, които били на фронта. След Деветосептемврийския преврат през 1944 г. той е заточен в концентрационен лагер и прекарва повече от пет години в нечовешки условия. След като излиза на свобода започва да помага на хората безплатно и затова е преследван от комунистическите управници. Именно това е и причината за Дядо Влайчо да се знае малко, макар силата му да е по-голяма от тази на Ванга.
Самата тя често се съветва с него, близък е и с Учителя Петър Дънов, който е сигурен, че Влайчо е Новозаветен пророк, твърди се, че съветва тайно и самия Цар Борис III, не скрива от Людмила Живкова видението си за фаталния край на баща й и управлението му. Успява да предрече военния конфликт в Сирия от последните години, говори за природни катаклизми и недостиг. За българите казва: „Българският корен е здрав, дълбок и жи¬лав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни.“ В книгата „Чудото Дядо Влайчо“ ще откриете още много негови предсказания, както и подробни описания на философията му за доброто, злото, за човека, светлината, мрака и др.
Коньовският пророк помага не само на хората, които търсят отговори, но и на болните, които имат нужда от изцеление. Успява да го направи с много молитви и ефикасни билкови рецепти, събрани в новото издание на „Милениум“.
Ще научите и за музеят „Дом на доброто“, посветен на чудодееца, намиращ се в родното му село и открит съвсем наскоро.
Не пропускайте да се сдобиете с ценния том „Чудото на Дядо Влайчо“, който се предлага на цена само 8 лв., но информацията в него е безценна.
Съобщи Тони Титянова