Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Всеки може да участва в първия международен „Кангу джъмпс фестивал”

За първи път София ще бъде домакин на годишния „Кангу джъмпс фестивал”, който събира професионални спортисти и клубове по Кангу джъмпс от цял свят. "Целта на годишния фестивал е да се покажат новостите в хореографията, да се научат нови техники за този атрактивен спорт, както и да се популяризира", сподели Кинга Себастиан, лицензиран представител на Кангу джъмпс за България, Сърбия,Швеция и Италия.

Кангу Джъмпс фестивала ще се проведе от 23 до 25 септември в Интер Експо център в София, като първите три дни са посветени на обучения и семинари за сертифициране на нови треньори, презентъри и инструктори. На 26 и 27 септември са двата интензивни дни с Кангу джъмпс тренировки, демонстрации и състезания. Очаква се годишният фестивал в София да бъде посетен от 600 професионални кангу джъмпс спортисти и представители на различни клубове от Аржентина, Бразилия, Канада, Унгария, Германия, Кипър, Италия, Испания, Румъния и други.
Звездата на този спорт Кинга Себастиен ще направи своята презентация как да се насладите на спорта, докато горите мазнини и градите силна мускулатура. Ще гостува и най-добрият канго джъмпс инструктор от Румъния – Илдико Марика със своята танцувална хореография. Българският тим ще бъде представен от Гергана Апостолова, Росен Димитров и Иглика Големинова и ще демонстрира кангу джъмпс с елементи от кик бокса. Зрителите ще може да видят още атрактивния испански отбор, който умело съчетава кангу джъмпс с пламенните испански танци. Фестивалът се организира съвместно с „Кангу клуб България”, а всеки зрител, който иска да усети тръпката на този бързо развиващ се спорт ще има възможността да го направи по време на фестивалните дни в София, като за целта ще има на разположение специалните обувки, които са характерни за практикуването на този спорт, сподели сайтът „Фестивали и събори в България”.