Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Тексим Банк с нова иновативна услуга

Тексим Банк въведе ново изключително удобно решение за своите клиенти, с което ще им спести много време и пари - незабавно издаване на Mastercard кредитни и дебитни карти директно в банковите офиси. Благодарение на иновативната услуга, клиентите на банката могат да избегнат чакането от няколко дни и повторното посещение на банковия офис за издаването на Mastercard кредитна или дебитна карта. Всеки клиент вече може да получи своята карта в рамките на до 10 минути.

Тексим Банк е първата банка в България, която въведе удобната услуга. Процедурата по издаването на кредитните карти включва три бързи и лесни стъпки – подаване на заявление, одобрение на кредитния лимит, отпечатване на картата в офиса на банката. И картата е готова за ползване. Клиентът получава пластиката си веднага, без да се налага да посещава отново банковия офис или да чака доставка на адрес от куриер.

Освен удобството и бързината, новото решение на Тексим Банк е изключително полезно за клиентите, които искат да разполагат със средствата си веднага – с незабавното издаване на дебитни карти клиентите веднага могат да ползват сумите от одобрения си потребителски кредит или овърдрафт. „Тексим Банк работи усилено в сферата на потребителското кредитиране и като динамично развиваща се и технологична институция предлага най-иновативните решения на пазара. Ние ценим нашите клиенти и затова им предлагаме решение, с което пестим тяхното време и предлагаме удобство и бързина. С новата ни услуга, клиентите посещават офиса ни само веднъж и веднага получават своята Mastercard карта – дебитна или кредитна, готова за ползване.”, коментира Темелко Стойчев, изпълнителен директор на банката.

От ноември новата услуга вече се предлага в офисите на Тексим Банк в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Разград, Пазарджик, Ямбол, Ботевград и Благоевград. До края на декември услугата ще се въведе и в останалите градове, както и в изнесените работни места на банката в магазините на ХоумMакс във Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен.

Съобщи Тони Титянова