Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Йордан Младенов - голмайсторът в българската детска мода

Футболната надежда на България

Йордан Младенов доказа, че да побеждаваш е еднакво важно и на модния, и на спортния подиум. Въпреки подмятанията, че за футболното игрище походка на модел не е потребна,
Дани държи да е център нападател и на сцената. Качи се на модния подиум и веднага успя да завоюва много победи. Момчето с дяволитата усмивка се увенча с доста корони и ленти от различни конкурси. На 12 години е, а е познато лице от модния подиум и от малкия екран. Носител е на голямата награда „Лице за 2008 г.” на модна агенция „Ел лайн модълс”. Бил е „Мини Мистър красота”, печелил е приз за „Най-добра прическа”.

Мечтата на Дани е да стане футболна звезда, а дотогава продължава да множи своите награди от модната и рекламната сфера. Неспирно тренира на футболното игрище. Участвал е в международен фудболен турнир във Франция и Англия, където българчетата се класираха първи. Детският отбор на футболен клуб „Левски” през 2009 г. бе и на международен турнир по футбол в Гърция.
Очарователният футболист-модел е възпитаник на 134 СОУ ”Дамян Дамянов”. Мечтае да стане топфутболист като Бербатов, който е негов идол. Въпреки влечението към топката, Дани кара ски и сноуборд, добър плувец е. Малкият Данчо с еднаква лекова побеждава и на моден и на спортен терен.
Фотогеничността и артистичността правят Йордан Младенов „Лице на Булсатком”, на книжарница”Макс и Мориц” и бутици „Йона”. Очарователното момче познаваме от доста клипове и реклами. Видяхме го и на сцена пред Народния театър на 22 март - на Празника на водата, организиран от Софийска община и ”Нова Зорница”. От пет години е от най-успешните мини модели, състезател е в детския отбор на „Левски” и не крие, че за него светът е футбол.