Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Радина - изгряваща звезда на модния небосклон

Едва 9-годишна лъчезарната Радина вече е наложено име в детската мода. От три години редовно малката чаровница превзема модните подиуми, в началото като манекен на Web models, а сега като елитен модел в детската агенция ”Ес лайн модълс”.
Красивата палавница е носителка на титлата „Мини мис София Ленд”, където бе най-малката участничка в конкурса. Радина Младенова е истинска мини фешън звезда, въпреки крехката си възраст. Малката хубавица е носителка на значителен брой награди за красота от престижни съревнования. С артистичното си държание, природна изящност и вроден талант, тя многократно взривява публиката и печели сърцата на журито в престижния конкурс ”Малки звезди”. Короната обкичи за трети път главата на малката Радина и доказа безпрекословно безспорния талант и артистичност.

Не само модната, но и театралната сцена притегля малката чаровница. Тя усъвършенства дарованието си в курс по Актьорско майсторство в театър ”Сълза и смях” и НАТФИС. Спортът заема важно място в ежедневието на Ради. Тренира гимнастика в училище и спортни танци в денс школа. Любовта към цветята и животните е другата страст на мини моделът на ES Line Models. Конете са лятното увлечение на Ради, но през зимните месеци тя лети по пистите като умела скиорка. През топлите месеци ще видите Радина на тенис корта, пристрастена към този красив и аристократичен спорт.