Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Какво да гледаме през март по Дисни Чанъл

Аз съм Луна: Сезон 2 – Премиерни епизоди
Луна е момиче, което живее със своето семейство в Канкун, Мексико. Тя ходи на училище, има тайфа приятели и обича да кара скейтборд. Нейният живот се променя, когато родителите ѝ получават предложение за работа, заради което се местят в Буенос Айрес, Аржентина.
Луна се завръща с нови епизоди в понеделник, 19 март, от 18:00 часа.

Сутрешните премиери през уикенда
Дисни ти дава селекция от премиери, с които да се събуждаш през уикендите.
Аз съм по средата – Новите епизоди продължават да се излъчват от 10:00 часа до събота, 17 март, след което ще бъдат заместени от не по-малко интересните нови епизоди на Bunk’d: Сезон 2.
Кити не е котка: Сезон 1 – Премиера
„Кити не е котка“ е анимиран сериал за едно малко момиче на име Кити, което има голямо въображение и много кураж. Тя е във възрастта, в която децата чувстват, че могат да бъдат каквито си поискат, дори котка. Кити пристига на прага на къща, пълна с празнуващи котки. Животът на тези безгрижни същества внезапно се преобръща с главата надолу, докато се опитват да я научат как да бъде човек, въпреки че Кити всъщност предпочита да живее живота на котка.
Сериалът започва в понеделник, 5 март, от 15:45 часа, с нови епизоди от понеделник до петък.
Страхотни животни
Празнуваме животните! Присъединете се към Немо, Болт, Дюд, Симба и цялото семейство патици в „Страхотни животни“ по Великденските празници!
Започва на 31 март, 9:00 часа и продължава всеки ден.
Междузвездни войни: Бунтовниците: Сезон 4 - Премиера
Тъй като бунтът се бори срещу силата на Империята, Езра води екипа на Призраците обратно в дома си, за да се воюва за свободата на Лотал.
Последният сезон започва на 17 март от 07:00 часа.

Съобщи Тони Титянова