Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Детски празник "Том и Джери‘‘ 2018 връща малчуганите към спорта

Детският празник "Том и Джери‘‘ 2018 се организира за осма поредна година под мотото ,,Да върнем децата към спорта’’. Целта е насърчаване към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най- ранна възраст.

Събитиeто ще се проведе в София в зала "Сиконко" на 12, 13, 19 и 27 май от 09.30 часа. В празника ще бъдат представени: художествена гимнастика, спортни танци, народни танци, мажоретни танци, йога, гимнастика, карате, приложни и изобразителни изкуства и турнир по футбол.
В празника са поканени деца от общините в Софийска област, участие ще вземат и деца от домове за сираци. На откриването на събитието ще присъстват популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта.
Организирането на празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българската Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, Езиков център Бизи, химическо чистене - Макс Клийн, Петър Гривеков- художник, Queisser Pharma Bulgaria LTD, Алта България, Ел Би Булгарикум ЕАД, Вафли Нелис, Фирма „ФАМОЗО ЛАЙН” ЕООД е лидер в производството на дървена стъклопакетна дограма, екстериорни и интериорни врати от масивна дървесина по европейските стандарти.
Официциален PR а събитието е агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.