Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

„За бъдеще с детска усмивка“

Българският производител на матраци и продукти за здравословен сън „Грийн Фабрик“ стартира кампания „За бъдеще с детска усмивка“.
Д-р Динчо Георгиев и актрисата Илияна Лазарова подкрепиха кампанията за повече българчета у нас. Според д-р Георгиев причината за репродуктивните проблеми са увеличените нива на хормона на стреса пролактин. Благородната инициатива има за цел да подари на двойки, желаещи да създадат поколение, специално проектираните за здравословен сън антистрес матраци. Целта на инициативата е да покаже, че пълноценната почивка помага в борбата със стреса и за възникналите в следствие на него заболявания, сред които и репродуктивните проблеми.

Купилите матрак бъдещи родители през второто шестмесечие ще могат да получат обратно заплатените от тях суми за закупуване на продукта, ако до края на май 2019 г. участниците в кампанията установят, че очакват своята рожба да се роди и е зачената на закупения матрак от „Грийн Фабрик“. За удостоверяване на факта участващите в томболата трябва да предоставят снимка от видеозон или издадено от компетентно медицинско заведение и лице свидетелство.
В края на кампанията, на случаен принцип в присъствието на адвокат, екипът на „Грийн Фабрик“ ще избере десет кандидати от кампанията „За бъдеще с детска усмивка“, които ще бъдат обявени на официалния сайт на производителя. На 15.06.2019 г. избраните двойки ще бъдат поканени на специално събитие, където ще им бъде върната заплатената сума за закупуване на матрак от „Грийн Фабрик“, придружена с още подаръци.
Според един от най-изтъкнатите акушер-гинеколози у нас д-р Динчо Георгиев, който подкрепя инициативата и публично застана зад нея, неспокойният сън, който често е причинен от неудобен матрак, освен до познатите травматологични и неврологични нарушения, може да доведе и до редица усложнения от здравословен характер. Неспокойната нощ не позволява да се случи естествената функция на съня, която да елиминира стреса, успокоява психиката и въдстановява организма. Натрупаната тревога в забързаното съвремие може да предизвика заболявания, сред които и свързани с репродукцията. Наречен още чумата на 21 век, стресът е доказано честа причина за безплодието у младите. Според д-р Георгиев конкретната причина за репродуктивните проблеми е, че стресът увеличава нивото на пролактин - хормон при жената, който е сред основните пречки при зачеването и е предпоставка за спонтанен аборт през първите 3 месеца от бременността.
Към кампанията „За бъдеще с детска усмивка“ се присъедини актрисата Илиана Лазарова, която скоро стана майка за втори път. Звездата от сериала „Връзки“ сподели, че спокойният сън е нейната тайна рецепта в борба с натовареното й ежедневие на актриса и майка.
„Огромна гордост и изключителен успех за екипа на „Грийн Фабрик“ е всяко новородено българче, за което нашите продукти са спомогнали да бъде създадено и отгледано здраво. Понякога нито една постигната корпоративна цел или натрупан капитал не може да те направи така щастлив, както резултатът от кампания като „За бъдеще с детска усмивка“. Нека бъдещите родители да не забравят, че децата са най-хубавото нещо на този свят“, коментира Р. Костадинов – собственик на „Грийн Фабрик“.
Желаещите да се включат в кампанията „За бъдеще с детска усмивка“ трябва да закупят матрак и да пазят документа, удостоверяващ покупката до момента, в който се случи раждането. Тогава трябва да се регистрират на сайта на фирмата.